به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از شاتا از ايميدرو، ثريايي با بيان اين مطلب گفت: چنانچه شمش آلومينيوم به قيمت جهاني عرضه شود، با دستمزدهاي فعلي، توليدكنندگان ميتوانند محصولات خود را ارزانتر از چين توليد كنند و در اين صورت، واردات ديگر معني نخواهد داشت و حتي ميتوانيم ورق به چين صادر كنيم.
اين توليد كننده ورق آلومينيومي با بيان اينكه طبق برآورد ساده، نياز كشور به ورق 200 ميكرون حدود 40 هزار تن است، تصريح كرد: توليدكنندگان داخلي ميتوانند اين ميزان نياز را تامين كنند و نيازي به واردات ورق نيست.
وي ادامه داد: خوشبختانه وزارت صنعت، معدن و تجارت، تعرفه واردات ورق آلومينيوم را 25 درصد تصويب كرده و اين امر موجب شده تا ورقهاي توليد خارج قابل رقابت با محصولات داخلي و براي واردكننده مقرون به صرفه نباشد.
ثريايي با اشاره به امكان اشتغال يك ميليون نفري در صنعت آلومينيوم، خاطرنشان كرد: امروز در مقايسه با كشورهاي همسايه توليد كننده آلومينيوم، از نظر تخصص، مهندسان توانمندي داريم و امكانات لازم فراهم است.
وي ادامه داد: سرمايه گذاري در بخش توليد شمش و بوكسيت، جلوگيري از خامفروشي و واردات آلومينيوم و نيز افزايش جوايز صادراتي از جمله راهكارهاي توسعه اين صنعت است./س