متاسفانه افراد روزه دار در ایام سحر و افطار با تند خوری و پرخوری آسیب جدی به دستگاه گوارش خود می زنند.

دکتر دلاوری، متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برخی افراد در عادات تغذیه ای خود استفاده بیش از اندازه نمک را گنجانده و یا به نوشیدن چای به کرات در روز خوی گرفته اند که توصیه آن است که قبل از ماه رمضان به تغییر عادات تغذیه ای پرداخته تا بتوانند آمادگی لازم را برای ایام ماه رمضان فراهم آورند.

وی تصریح کرد: برای اینکه دوران روزه داری مناسبی داشته باشیم. باید از تند خوری و پرخوری اجتناب کرده و در سحر از نان سنگگ به جای نان سفید استفاده کرده که در طی روز بتوانیم کالری بیشتری به بدن برسانیم.

وی یاد آور شد: استفاده از مکمل های ویتامینه برای روزه داری الزامی نداشته و ورزشکاران بهتر است برای جلوگیری از دست رفتن آب بدن بعد از افطار به ورزش بپردازند./ح
برچسب ها: پرخوری ، افطار ، سنگک ، ورزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار