قبل از اين كه مواد غذايي را داخل روغن بيندازيد، بايد ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبي گرم كنيد (مثلا تا حدود190 درجه سانتيگراد).

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک و به گفته کارشناسان تغذیه در اين حرارت، در سطح مواد غذايي، سريعا يك لايه محافظ شبيه به يك لايه عايق تشكيل شده كه باعث مي‌شود روغن نتواند از ماده غذايي عبور كند و ماده غذايي فقط با حرارت غيرمستقيم و با هدايت گرمايي از اين عايق، پخته و سرخ مي‌شود.اگر روغن تا درجه حرارت مشخص داغ نشده باشد، قبل از اين‌كه لايه عايق تشكيل شود، روغن به درون غذا نفوذ مي‌كند و باعث مي‌شود غذا حالت روغني(گريسي) پيدا كند و اگر هم روغن زيادتر از حد داغ شود، موجب مي‌شود لايه محافظ(عايق) غذا بسوزد.

نمك باعث مي‌شود رطوبت در سطح غذا جذب شود و وقتي غذا را به روغن اضافه مي‌كنيم، روغن به بالا پاشيده مي‌شود.

اگر لازم باشد، نمك را مي‌توان قبل از خوردن اضافه كرد. اين كارشناس تغذيه عنوان كرد: از ظروف آلومينيومي براي سرخ‌كردن غذا و نگهداري روغن استفاده نكنيد./س

برچسب ها: نمک ، سرخ کردن ، موادغذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.