محمد حسيني رئيس هيئت مديره انجمن صنايع غذايي ايران در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: 95 درصد صنعت غذايي كشور خصوصي است كه بايد در راستاي خصوصي سازي تمام اين صنعت خصوصي شود.
وي در خصوص روند خصوصي سازي در كشور افزود: متاسفانه در كشور ما خصوصي سازي به گونه اي است كه واگذاري بسياري از صنايع غذايي به ارگان ها و نهادهاي وابسته به دولتي را خصوصي مي دانند كه اين موضوع با اصل 44 و خصوصي سازي مطابقت ندارد.
واگذاري صنايع بالاخص صنايع غذايي بايد با مشاركت مردم صورت گيرد و هيچگونه وابستگي دولتي نداشته باشد.
وي تصريح كرد: دولت بايد براي حمايت از واحدهاي صنعتي تسهيلات مورد نياز صنايع را تامين كند تا زمينه صادرات محصولاتشان فراهم شود.
وي افزود: بروكراسي اداري يكي از موانع توسعه صنعت غذايي كشور است و بايد راه حلي براي كاهش موانع و كاغذبازي اداري صورت گيرد.
حسيني خاطرنشان كرد: اگر از صنايع غذايي كشور حمايت شود به اندازه نفت در اقتصاد كشور موثر خواهد بود./ک