سالانه به طور متوسط 25 تا 30 درصد محصولات كشاورزي كشور ضايع مي شود كه صنايع غذايي مي تواند به كاهش اين سهم كمك كند.

ظهيري عضو اتاق بازرگاني تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، گفت: 30 درصد محصولات كشاورزي به ضايعات تبديل مي شود.
وي با بيان اينكه صنعت غذا مي تواند در كاهش ضايعات محصولات كشاورزي نقش مهمي داشته باشد افزود: اين در حالي است كه صنايع غذايي با 30 درصد ظرفيت خود كار مي كنند.
اين عضو اتاق بازرگاني تهران گفت: افزايش قيمت هاي مواد اوليه صنايع غذايي و نبود اعتبارات كافي موجب شده تا اين صنعت با ركود مواجه شود.
وي در پايان خاطرنشان كرد: جلوگيري از افزايش قيمت محصولات صنايع غذايي موجب شده تا فشار مضاعفي به اين صنعت وارد شود./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار