ظهيري عضو اتاق بازرگاني تهران در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، گفت: 30 درصد محصولات كشاورزي به ضايعات تبديل مي
شود.
وي با بيان اينكه صنعت غذا مي تواند در كاهش ضايعات محصولات كشاورزي نقش مهمي داشته باشد افزود: اين در حالي است كه صنايع غذايي با 30 درصد ظرفيت خود كار مي كنند.
اين عضو اتاق بازرگاني تهران گفت: افزايش قيمت هاي مواد اوليه صنايع غذايي و نبود اعتبارات كافي موجب شده تا اين صنعت با ركود مواجه شود.
وي در پايان خاطرنشان كرد: جلوگيري از افزايش قيمت محصولات صنايع غذايي موجب شده تا فشار مضاعفي به اين صنعت وارد شود./س