به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد گوشت شترمرغ مانند گوشت گاو به رنگ قرمز بوده ولی تقریبا خصوصیات گوشت مرغ را داراست. میزان چربی، کالری و کلسترول آن کم و غنی از ویتامینهای ب1، ب2 ،A ،C و منیزیم و روی است. ران و سینه بخشهای اصلی گوشت شترمرغ را تشکیل میدهد.
از یک شترمرغ 12 ماهه با وزن 100 کیلوگرم، لاشهای با وزن 60 کیلوگرم به دست میآید که 21 کیلوگرم گوشت درجه یک، 14 کیلوگرم گوشت درجه دو و مابقی استخوان و چربی خواهدبود.
اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد که یکی از مزیت های این گوشت محسوب می شود.
مهمترین مزیت بهداشتی گوشت شترمرغ کم بودن چربی بین ماهیچهای گوشت شترمرغ ، هیچ گونه بیماری انگلی را به انسان منتقل نمیکند و برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند یا از بیماری قلبی عروقی رنج میبرند مفید است./س