یک کارشناس تغذیه گفت: زنجبیل حاوی خواص بی شماری است؛ فرقی نمی کند که تازه ،خشک و یا به صورت پودر باشد ؛ این گیاه تند و تیز، انرژی زاست و مشکلات گوارشی ،خستگی، حالت تهوع و یبوست را برطرف می کند.

محمدمهدی منصوری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان با بیان اینکه  زنجبیل برای تسکین التهاب و دردهایی مثل روماتیسم و سردرد خوب است افزود: یکی دیگر از خواص زنجبیل ضدتهوع بودن آن است و برای افرادی که دچار ماشین گرفتگی می شوند، خانم های باردار و افرادی که عمل جراحی دارند مناسب است.
وی ادامه داد: زنجبیل دارای ویتامین های D، C ، B ، موادمعدنی مثل پتاسیم ، کلسیم، منیزیم و مس است.
منصوری با اشاره به اینکه زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان به نام شوگائول SHOGAOL است گفت: زنجبیل از پیشرفت آلزایمرجلوگیری می کند ، همچنین افشره های خوراکی زنجبیل حاوی خواص ملین است که می تواند به رفع یبوست کمک کند واز لخته شدن خون و گرفتگی رگ ها جلوگیری می کند.
وی اضافه کرد: زنجبیل موجب هضم بهتر و سریع غذا نیز می شود./س
برچسب ها: زنجبیل ، تغذیه ، تسکین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.