در گفتوگوی تفصیلی باشگاه خبرنگاران جوان با یک کارشناس صنعت خودرو مطرح شد؛
صنعت خودرو یک قدم برای اجرای اصل ۴۴ برداشت
به گزارش
باشگاه خبرنگاران
گيلان گیلانی های
هم که توی آشپزی و پخت غذاهای متنوع تو کشور شهره و نمونه هستند یه شیرینی سنتی مخصوص
ماه رمضون به نام رشته و خشکار دارند که
رنگ وجلای خاصی به سفره افطاری میده.
رشته و خشکار از آرد برنج ،مغز گردو،شکر و ادویه های خوش عطر درست میشه و بعد از سرخ کردن کردن و ریختن شربت سر سفره افطاری میاد.
اگه ماه رمضون مهمون گیلانیهای همیشه مهمون نواز بودید،حتما از این شیرینی محلی میل کنید. رشته وخشکار سوغات گیلان هم هست و در ماه مبارک رمضان بسیاری از مغازه های این استان به تولید رشته و خشکار می پردازند./ع