دکتر صابر حبیبی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: رژیم غذایی کم چرب و دارای مقادیر پایین قند نه تنها سلامت عمومی انسان ها را ارتقا می بخشد بلکه نقش مهمی در پیشگیری از بیماری
آلزایمر در سال های آینده دارد.
وی در ادامه مطلب خود افزود: استفاده از این نوع رژیم های غذایی باید در سال های اولین جوانی آغاز شود چرا که مصرف آنها در سنین میانسالی و سالمندی که علائم اولیه آلزایمر آشکار شده اند سود زیادی نخواهد داشت.
حبیبی تصریح کرد: تحقیقات نشان می دهد اضافه وزن در دوره میانسالی از مهمترین عوامل ابتلا به بیماری های مغزی مانند آلزایمر در سال های آینده است.
وی اظهار کرد: این درحالی است که همه مردم می توانند با داشتن یک رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزی، خودداری از مصرف غذاهای چرب و شیرین و استفاده از ماهی در طول هفته به راحتی از بروز بیماری فراموشی جلوگیری می کند.
حبیبی افزود: تحقیقات نشان داده است افزایش وزن در میانسالی می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را تا 80 درصد افزایش دهند.
وی در ادامه گفت: چاقی های شکمی به طور خاص روی مغز انسان ها نیز تاثیر منفی دارد.
حبیبی خاطر نشان کرد: چاق بودن معمولا با کمبود تحرک بدنی و ابتلا به
افسردگی همراه است که هر دوی این عوامل در ابتلا به بیماری های مغزی در آینده موثر است./ح