کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: به دلیل تاثیر منفی مصرف زیاد کافئین بر رشد جنین، لازم است مصرف چای، قهوه و سایر نوشیدنی های حاوی کافئین در دوران بارداری کاهش یاید.

 

سمانه عزیزی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  اظهار کرد: مادر باردار بهتر است روزانه حداقل پنج واحد میوه، آب میوه طبیعی و سبزیجات را وارد برنامه غذایی خود کرده و برای رفع مشکل یبوست نیز، از میوه های خشک مانند انجیر و آلوی خشک و هم چنین مایعات کافی استفاده كند./س

 

برچسب ها: یاسوج ، چای ، جنین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.