تجارت الکترونیک در ایران به لحاظ زیر ساختی و امنیتی با مشکلات متعددی مواجه است.

دکتر عبدا... عبدی، کارشناس فناوری اطلاعات با بیان این که تجارت الکترونیک صرفاً به معنای ایجاد فروشگاه های مجازی در فضای اینترنت نیست به خبرنگار فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران گفت: تجارت الکترونیک کسب منافع مالی از طریق مبادلات و تراکنش های تحت وب است که این مبادلات فقط به راه اندازی یک سایت و فروشگاه آنلاین در اینترنت ختم می شود.

وی با اشاره به اینکه امنیت شبکه در بانکهای ایران به معنای واقعی وجود ندارد افزود: در صادرات و واردات می توانیم از تجارت الکترونیک استفاده کنیم و اقلام تولیدی کشور را از طریق فضای اینترنت در اختیار کشورهای دیگر بگذاریم که هنوز این امر در کشور ما محقق نشده است.

وی با بیان این که آن چه در حال حاضر در فضای اینترنتی ایران انجام می شود ایمیل مارکتینگ بوده و فرآیند الکترونیکی نیست خاطر نشان ساخت: باید تجارت الکترونیک را از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار دهیم و با تجهیز زیر ساخت ها نسبت به گسترش آن در حوزه های مختلف اقدام کنیم.

* نیازمند اختصاص بودجه برای تجارت الکترونیک هستیم
در ادامه این کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه ایران در حوزه تجارت الکترونیک با استانداردهای دنیا فاصله زیادی دارد اظهار داشت: مسئولان امر باید با فراهم کردن زیر ساخت های قانونی فاصله ایران را با جامعه جهانی کم کرده و مباحث فنی و قانونی تجارت الکترونیک را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند .

وی ادامه داد: برای محقق نمودن پروژه های تجارت الکترونیک تا پایان برنامه پنجم توسعه باید برنامه ریزی های اصولی داشته باشیم و از ظرفیت و پتانسیل های بومی نیز جهت دسترسی به پروژه ها استفاده کنیم.

دکتر عبدی با تاکید بر این که دولت باید بودجه ای را برای گسترش تجارت الکترونیک به طور جداگانه تخصیص دهد گفت: با شناخت منطقی از جایگاهی که در حال حاضر ایران در حوزه تجارت الکترونیک دارد و با واقع بینی در کمبود هایی که موجود است می توان استفاده های بهینه ای از تجارت الکترونیک نمود./ح

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.