عزیزاله رجب زاده در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: در برخی محلات دو تا سه گروه مردمی تشکیل شده و امسال به برنامه های تجهیز و پایدار سازی آنان پرداخته می شود.
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به استقرار 300 کانکس تجهیزات امداد ونجات ویژه شهروندان عضو گروه های داوطلب واکنش اضطراری محله در سال جاری اظهار داشت: با اجرای این طرح که حلقه تکمیلی تشکیل گروه های داوطلب مردمی در محلات است شهروندان آموزش دیده و تشکل یافته در قالب این گروه ها قادر به فعال شدن سریع هنگام وقوع زلزله و کمک رسانی در کنار نیروهای رسمی امداد گر هستند.
رجب زاده با اشاره به آموزش شهروندان و ترویج فرهنگ آمادگی نقش موثری در کاهش خسارات و تلفات در سوانح طبیعی دارد، تصریح کرد: بستر سازی برای تشویق شهروندان به برخورداری از امکانات اسکان اضطراری از دیگر اقدامات ضروری است که دراین زمینه تهیه جعبه استان اضطراری ویژه خانواده و ترویج این الگو در دستور کار قرار دارد.
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران کشور با اشاره به اهمیت پایگاه مدیریت بحران در سطح نواحی 22 گانه تهران،تصریح کرد: احداث 13 پایگاه مدیریت بحران جدید در سال جاری در نواحی فاقد پایگاه ، پیش بینی و تصویب شده که شهرداری های مناطق زمین مورد نیاز را در اختیار سازمان ها بگذارند.
رجب زاده خاطر نشان کرد: مسئولیت ستاد های مدیریت بحران مناطق بر عهده شهرداران مناطق به عنوان روسای ستاد های مدیریت بحران است و شهرداران مناطق باید در این حوزه حضوری فعال داشته باشند./ز