به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد محمد رحيم رهنما اظهار داشت: شناسايي و انتقال مشكلات توسط جوانان علاوه بر عملياتي كردن فرآيندها، باعث جذب ايده هاي نو از خارج سيستم شهرداري، به خصوص بدنه علمي دانشگاه مي شود و همراهي مديريت شهري با تحولات نوين و علمي عامل دستيابي به توسعه پايدار شهري است.
وی ادامه داد: با توجه به حضور داوطلبانه و علاقهمند جوانان براي فعاليت در گروه مشاوران جوان و تصميم سازي براي مديران شهري، زمينه ايجاد نيروي بالقوه و موثر در جهت شناسايي و انتقال مشكلات به سيستم مديريت شهري فراهم شده كه خود تقويت پشتيباني مردم از شهرداري را به دنبال دارد.
رهنما تصریح کرد: با توجه به روش هاي سنتي در توسعه شهري بر مبناي اقتصاد دانش بنيان و شهر دانش بنيان، امروزه شيوه نوين جهاني بر اساس"جامعه دانش بنيان" مي باشد.
مدير گروه برنامه ريزي شهري جهاد دانشگاهي مشهد در ادامه گفت: شهرداري به عنوان متولي مديريت شهري با بكارگيري سيستمهاي جديد كمك آموزشي و دسترسي آسان به سامانههاي نوين خدمات شهري، همچنين همراه ساختن بدنه دانشگاهي و ساير مراكز آموزش عالي با هدف ارتقاء كيفيت، شهرداري را به سمت جهتگيري جامعه جهاني و ارتقاء ارتباطات سوق مي دهد و اين آينده يك جامعه دانش مدار خواهد بود.
استاد جغرافيا و برنامه ريزي شهري دانشگاه فردوسي افزود: رسيدن به جامعه دانش مدار، نيازمند همياري ساير نهادهاي كشوري در جهت ارتقاء پارامتر هاي مديريت شهري همچون GPS، دسترسي آسان خانوادهها به اينترنت پر سرعت، ارتقا فيبر نوري و اصلاح زير ساخت هايي است كه باعث ارائه خدمات بهتر به شهروندان و موجب تحقق شهر الكترونيك مي شود./س