به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ يوسف نقيايي، كارشناس مسئول تغذيه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن بیان این مطلب گفت: دارچين جزء چاشني ها و ادويه ها است و هر 100 گرم پودر دارچين حاوي 260 كيلوكالري انرژي است كه بيشتر آن به خاطر وجود كربوهيدراتهايي از نوع پيچيده در آن است.
يوسف نقيايي ادامه داد: همچنين دارچين حاوي مقدار قابل توجهي فيبر است و در هر 100 گرم آن 24 گرم فيبر موجود است.
وي اضافه كرد: دارچين مقدار قابل توجهي كلسيم دارد كه به ميزان 1200 ميلي گرم است.
نقيايي تصريح كرد: همچنبن دارچين حاوي عناصر منيزيم و منگنز است و اين دو عنصر در رفع خستگي عضلاني، كرامپ هاي عضلاني و رفع خستگي روحي و رواني نقش بسزايي دارد.
وي گفت: ماده معطري بنام «مينامومين» در دارچين وجود دارد كه در بهبود كنترل قند كمك قابل توجهي به افراد ديابتي مي کند.
این کارشناس مسئول با اشاره به اينكه مصرف دارچين منجر به كاهش كلسترول خون نيز مي شود، يادآور شد: مصرف بي رويه و زياد دارچين توصيه نمي شود چرا كه مي تواند منجر به التهاب پوست، زخم ها و ترك گوشه دهان و يا مشكلات گوارشي و سوزش معده شود./ح