معاون اداری پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: ایجاد حرفه های جدید در دو منطقه از کشور تنها با طرح های آمایش سرزمین، نیازسنجی واقعی و ظرفیت های بومی مناطق صورت می گیرد.

  به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، اژدر ولی خانی گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در حال طی کردن مسیر علمی است به طوری که واحد پژوهش این سازمان به شدت در حال فعالیت است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه همه مراکز آموزش فنی و حرفه ای کشور باید به سمت تقاضا محوری حرکت کند تصریح کرد: ایجاد حرفه های جدید در هر منطقه از کشور فقط با طرح های آمایش سرزمینی، نیازسنجی واقعی و ظرفیت های بومی مناطق صورت خواهد گرفت.

معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همچنین به افتتاح مرکز آموزش فنی و حرفه ای کوثر نی ریزان در استان فارس اشاره کرد و خاطر نشان کرد: تعداد مراکز آموزش آموزش فنی و حرفه ای در سطح کشور در حدود 700 مرکز بوده و سهم استان فارس نیز از این تعداد 46 مرکز است.

گفتنی است: از این تعداد 271 مرکز فاقد چارت تشکیلاتی بوده اند و بعضی دیگر از مراکز بیش از 15 سال است که چارت تشکیلاتی نداشته اند.

*تحقیق 70 درصدی تعهد اشتغال اردبیل از طریق آموزش های مهارتی

صفری مدیر کل آموزش های فنی و حرفه ای استان اردبیل گفت: مراکز آموزش فنی و حرفه ای دارای ظرفیت های باالقوه و بالفعل در حوزه تربیت نیروی انسانی کار است و وجود رشته های متنوع و کارگاه های فعال آموزش فرصتی برای استفاده بهتر جوانان از این بستر است.

وی افزود: توجه به آموزش های فنی و حرفه ای 60 تا 70 درصد تعهدات اشتغال این استان را محقق می کند.

وی افزود:‌ اگر مسئولان جایگاه آموزش های فنی و حرفه ای خوبی برای خانواده و جوانان تعیین کنند در مسیر اشتغال زایی موفق خواهیم بود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل خاطر نشان کرد: با توجه به نقش آموزش های مهارت آموزی مراکز فنی و حرفه ای در ایجاد اشتغال پایدار و نیروی کار مولد، سازمان فنی و حرفه ای شعار هر شهروند یک تخصص را به عنوان اولویت کاری خود قرار داده است./ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار