به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا ، محققان دانشگاه واشنگتن دريافتند كه وجود تركيبي در سير به نام سولفيد دياليل ميتواند با معروفترين مسموميتهاي غذايي ايجاد شده توسط كمپيلوباكتر مبارزه كند.
براساس اين گزارش، تأثير سولفيد دياليل صدها بار بيشتر از اثرات دو
آنتيبيوتيك رايج مورد استفاده به نام اريترومايسين و سيپروفلوگزاسين در درمان بيماريهاي عفوني حاصل از كمپيلو باكتر ميباشد. نتايج حاصل از اين گزارش حاكي است كه اين تركيب به راحتي ميتواند در بيو فيلم حفاظتي نفوذ كند و فعاليت سلولهاي باكتريايي در ايجاد بيماري را متوقف كند.
براساس اين گزارش دانشمندان افزودند: كمپليو باكتري يكي از شايعترين ميكروارگانيسم در بروز بيماريهاي عفوني روده است و علائمي مانند
تب، اسهال و شكم درد دارد و در سطح وسيعتر ميتواند باعث ايجاد يك اختلال فلجي نادر موسوم به سندروم گيلين باره شود.
گفتني است: اين كشف، پيشرفتي مهم براي درمان بيماريهاي عفوني ناشي از گوشتهاي خام و نيم پز و مواد غذايي آماده ميباشد و گام مهمي در توسعه به كار بردن مواد طبيعي در درمان بيماريهايي از اين قبيل است./عط