به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،دکتر محمدجعفر صادقی در همایش بیماریهای مشترک انسان و دام در اتاق جلسات ساختمان دیالیز دانشکده علوم پزشکی نیشابور، افزود: 75 درصد دیگر بهداشت مربوط به سایر نهادها و بهویژه عموم مردم است.
وی اظهار داشت: وزارت بهداشت برای انجام دادن وظایف خود نیازمند همکاری تمام نهادهای مربوط است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان نیشابور نیز گفت: 85 درصد از حیوان گزیدگیها در نیشابور بر خلاف تفکرات رایج متعلق به سگهای صاحبدار و مابقی متعلق به سگهای ولگرد است.
دکتر سیدکاظم فرهمند افزود: در سال گذشته یک هزار و 595 مورد حیوان گزیدگی در نیشابور اتفاق افتاده که 78 درصد آن در مناطق روستایی بوده است.
او اظهار داشت: در سال 90 پنج مورد سیاهزخم گزارش شده که کانون آن شهر درود و روستای باغشن بخش زبرخان بوده است.
وی از 139 مورد سالک در نیشابور در سال قبل خبر داد و گفت: کانون سالک در شهر نیشابور کالهای روغن نباتی، جنگل و رسولی هستند.
او اضافه کرد: در سال 90 تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جان یک نفر را در نیشابور گرفته است و پنج نفر نیز محتمل به این بیماری بودهاند.
وی خاطرنشان کرد: امسال بر خلاف آنکه استان یکی از کانونهای تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را نیشابور عنوان کرده بود؛ اما هیچ مورد قطعی تاکنون که منجر به فوت باشد، مشاهده نشده است.
وی گفت: سه مورد احتمالی این بیماری بعد از آزمایش نیز منفی اعلام شده است.
وی مبتلایان به بیماری تب مالت را در سال 1390 تعداد 195 مورد بیان کرد و اظهار داشت: کانون این بیماری بیشتر در مناطق روستایی بوده است./س