معاون بهبود توليدات دامي جهاد كشاورزي خوزستان گفت: ميزان توليدات گوشت قرمز در سه ماهه اخير 16 هزار و 145 تن مي‌باشد كه اين رقم در سال‌گذشته 15 هزار و 925 تن بوده است. همچنين ميزان مصرف گوشت قرمز نسبت به اين مدت در سال‌گذشته 1.4 درصد افزايش داشته است.

محمد مشكورزاده در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ، عنوان‌كرد: در اين مدت ميزان توليد شير 129 هزار و 331 تن، توليد گوشت مرغ 11 هزار و 896 تن و توليد تخم‌مرغ هزار و 712 تن بوده است.

 وي با بيان اين‌كه ميزان مصرف شير 4/5 درصد و تخم‌مرغ 7/22 درصد افزايش يافته است، افزود: اين در حالي است كه مصرف گوشت مرغ 7/6 درصد كاهش داشته است./س
برچسب ها: کاهش ، گوشت مرغ ، خوزستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.