به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت :این استان با منابع و محصولات کشاورزی فراوان و با کیفیت بالا بدلیل نبود وجود صنایع تبدیلی مناسب قادر به نشان دادن ظرفیت واقعی تولید و صادرات نیست.
طهمورث فتاحی افزود: استفاده از تکنولوژی های جدید در صنعت غذایی نه تنها می تواند بخش اعظم ضایعات را حفظ کند بلکه می تواند آنها را به مواد مفید و قابل مصرف برای صادرات تبدیل کند.
وی گفت: ساخت و توسعه واحدهای صنایع غذایی ، تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی اشتغال زایی، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی ، دسترسی به این محصولات در غیر فصل تولید، ارزش افزوده در محصول و ارز آوری را به دنبال دارد.
وی نبود تنوع در تولید، افزایش قیمت تمام شده صنایع غذایی به دلیل افزایش قیمت محصولات کشاورزی، فرسودگی دستگاهها، پایین آمدن کیفیت و فعالیت های زیرزمینی را از عمده مشکلات صنایع غذایی و عامل بازدارنده صادرات تولیدات این صنایع دانست./س