نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: كمیته امداد امام خمینی (ره) در اشتغالزایی موفق عمل كرده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبيل  حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن عاملی در جشن خودكفایی سه هزار مددجوی كمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل افزود: افرادی كه در جامعه متولی ایجاد اشتغال هستند باید در این زمینه از كمیته امداد الگو برداری كنند.

وی گفت: كمیته امداد امام خمینی (ره) با اعتبار اندك اقدامات مناسبی برای ایجاد اشتغال در جامعه انجام داده و از ظرفیت ها به نحو شایسته استفاده كرده است.

عاملی افزود: تحولات بسیاری در كمیته امداد امام خمینی (ره) ایجاد شده كه اشتغال زایی یكی از این تحولات است كه با ارایه تسهیلات و فراهم كردن زمینه اشتغال برای مددجویان عزت آفرینی كرده است.

امام جمعه اردبیل با اشاره به افزایش زكات جمع آوری شده در استان گفت: این مهم در سایه افزایش مشاركت مردمی حاصل شده است.

حجت الاسلام والمسلمین عاملی همچنین افزود: هم اكنون كشور ما برای حفظ استقلال و عزت خود به شدت به افزایش فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری های اشتغال زا نیاز دارد و باید سرمایه گذاران داخلی در این حوزه وارد شوند./س

برچسب ها: اردبیل ، جشن ، خودکفایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.