اثرات کم خونی به ویژه نوع شدید آن در دوران شیردهی و اوایل کودکی تقریبا غیر قابل جبران بوده و با درمان بعدی قابل اصلاح نیست.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب گفت: کم خونی در دوران بارداری به دلیل کمبود آهن موجب تأخیر رشد جنین، تولد نوزاد با وزن کمتر از 2 هزار و 500 گرم می شود.
 
زینب حیدری اظهار کرد: افرادی که دچار کمبود آهن و کم خونی هستند، احساس ضعف و خستگی کرده و در نتیجه از کارایی آن ها نیز کاسته می شود.
 
وی با تصریح اینکه یکی از راه های جلوگیری از ابتلاء به کمبود آهن غنی سازی مواد غذایی است، ابراز کرد: غنی سازی نان و آرد گندم با آهن و اسید فولیک از آن جمله است.
 
وی ادامه داد: غنی سازی آرد گندم از حدود 60 سال پیش در کشورهای آمریکا و انگلیس اجرا شده است و ریز مغذی هایی مانند آهن، کلسیم و ویتامین های گروه B به آرد اضافه می شود./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار