همايش روز رسانه هاي اجتماعي 10 تيرماه همزمان با روز جهاني رسانه هاي اجتماعي در پژوهشکده فرهنگ و هنر و معماري برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي باشگاه خبرنگاران حاضر در محل، دکتر يونس شکرخواه رئيس همايش روز رسانه های اجتماعی در نشست خبری امروز 5 تیر ماه تبدیل علمی تهدید های رسانه های اجتماعی به فرصت ها را هدف اصلی این همایش عنوان کرد و افزود: این همایش در نظر دارد ظرفیت های بالقوه ای که در رسانه های اجتماعی نهفته است را شناسایی کند و در بخش های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی فرصت های جدیدی را جهت دستیابی به تحقق افق ایران 1404 فراهم کند.
 
وی  در ادامه با بیان اینکه برگزاری این همایش همزمان با روز جهانی رسانه های اجتماعی فرصت مناسبی برای گردهمایی صاجبنظران، اندیشمندان و کاربران این رسانه های نوین است خاطر نشان کرد: ایجاد و گسترش ارتباطات واقعی در فضای آنلاین، تولید محتوای علمی و بومی در حوزه رسانه های اجتماعی، ارتباط پویا و مفید بین پژوهشگران، مردم و دانشگاه ها ارائه جدیدترین پژوهش های بومی در حوزه رسانه ها و شبکه های اجتماعی و اشتراک گذاری ایده های جدید در حوزه رسانه های اجتماعی از دیگر اهداف برگزاری همایش روز جهانی رسانه های اجتماعی است.
 
** 180 مقاله به دبیرخانه همایش روز جهانی رسانه های اجتماعی ارسال شد
 
حسین امامی دبیر همایش روز رسانه های اجتماعی در ادامه افزود: 30 ژوئن 2012 برابر با 10 تیر ماه 91 روز رسانه های اجتماعی(social media day)  است و به منظور پاسداشت این روز در ایران همایش روز رسانه های اجتماعی برگزار می شود.
 
وی در ادامه گفت: 180 مقاله به همایش روز رسانه های اجتماعی به دبیرخانه همایش ارسال شده که از این تعداد 116 مقاله ی پذیرفته شده که تعداد 40 مقاله بیشترین امتیاز را کسب کرده اند و همچنین 76 مقاله نیز امتیاز لازم برای انتشار در کتاب همایش را کسب کرده اند.
 
امامی در ادامه خاطر نشان کرد: رسانه های اجتماعی و هویت اسلامی – ایرانی، رسانه های اجتماعی و رونق کسب و کار، نقش رسانه اجتماعی در پیشبرد برنامه های توسعه کشور رسانه ای اجتماعی و بکارگیری آن در آموزش و در حوزه علوم ارتباطات از جمله محورهای همایش روز رسانه های اجتماعی است./عط
برچسب ها: مقاله ، اجتماعی ، رسانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار