به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، شوید گیاهی است که در تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده می شود.
فلاوانوئید و ویتامینB کمپلکس موجود در آن به طور طبیعی ترشح برخی آنزیم ها و هورمون ها را فعال می کند که این امر تاثیر آرام بخشی و خواب آور دارد.
فلاوانوئید موجود در روغن آن خاصیت باکتریایی دارد و با از بین بردن عفونت های میکروبی، اسهال را درمان می کند.
1- به علت دارا بودن خاصیت ضدعفونی کننده برای حفظ غذا از آن استفاده می شود.
2- با شل کردن عضله معده، نفخ را برطرف می کند.
3- مانع از بروز یبوست می شود و قولنج را در کودکان از بین می برد.
4- به طور طبیعی تنظیم کننده انسولین به حساب می آید.
5- ناراحتی های مربوط به قاعدگی را برطرف می کند.
6- برای درمان ناراحتی های تنفسی موثر است./س