به گزارش
گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران ، قائم مقام شرکت کشتي سازي مدکندالوي قشم گفت: اين شرکت 14شناور مسافري 57نفره را به سفارش شرکتهاي تعاوني قايقداران بندرعباس و قشم از سال 89 در دست ساخت دارد که هفت شناور آن تا پايان امسال ، به شرکت قايقداران بندرعباس تحويل داده مي شود.
آقاي الماسي افزود: سه فروند از اين شناورها با پيشرفت 85 درصدي در مرحله نصب تجهيزات و چهار فروند ديگر با 65درصد پيشرفت در مرحله تامين تجهيزات است.
قرار بود اين شناورها پارسال تحويل داده شود.
قائم مقام شرکت کشتي سازي مدکندالوي قشم گفت: بر اساس قرارداد 9 ميليارد توماني اين کارگاه با 2 شرکت تعاوني قايقداران قشم و بندرعباسي ، ارزش هر شناور670ميليون تومان محاسبه شده بود که با توجه به نوسانات نرخ ارز و خريداري 85 درصد تجهيزات اين شناورها از خارج ، هزينه هاي ساخت اين شناورها افزايش يافته است .
2 شناور سفارشي تعاوني قايقداران قشم نيز در صورت پذيرش افزايش قيمت ، تا پايان سال تحويل داده مي شود.
90 درصد بدنه اين 2 شناور ساخته شده است.
شرکت مدکندالوي قشم از سال 87 با سرمايه 9 ميليارد توماني بخش خصوصي و 4 ميليارد توماني تسهيلات دولتي آغاز به کار کرد و در ساخت شناورهاي اين شرکت از فناوري کشور ترکيه استفاده شده است.
در اين شرکت بيش از 200 فروند شناور مسافربري تفريحي و آمبولانس دريايي تاکنون ساخته شده و 21 شناور نيز در دست ساخت است./ج2