مصرف غذاهای سالم و بهداشتی برای همه ضروری است.

مسئول نظارت برمواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به هفته مواد غذایی ایمن و سالم گفت: مواد غذایی سنتی با نظارت معاونت بهداشتی باید شناسنامه دار و به صورت بسته بندی شده باشد که داشتن پروانه ی بهداشتی وشرایط نگهداری ماده ی غذایی ضروری است.

مکرمی با بیان اینکه غذا یکی از نیازهای اساسی انسان است افزود: مصرف غذاهای ایمن و سالم و بهداشتی در سلامتی جامعه اهمیت فراوانی دارد و در دین اسلام هم بسیار سفارش شده است.

به گفته وی بر روی بسته بندی مواد غذایی وارداتی سالم باید مجوز ورود وزارت بهداشت، تاریخ تولید و انقضاء، سری ساخت ، کشور سازنده و نحوه نگهداری آن نوشته باشد.

مسئول نظارت برمواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به بیماری تب کریمه کنگو از مردم خواست از قصابی های مجاز و مطمئن و با مهر دامپزشکی گوشت خریداری کنند.

وی تصریح کرد: در منزل هم گوشت باید 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری و پس از یک ساعت جوشاندن مصرف شود.

مکرمی از مردم خواست تا از قنادی های مورد اطمینان بستنی تهیه و مصرف کنند و از مصرف بستنی با افزودنی ها یا رنگ غیرمجاز که سرطان زا است خودداری کنند./س

برچسب ها: مصرف ، غذاهای ، سالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.