مسئول نظارت برمواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به هفته مواد غذایی ایمن و سالم گفت: مواد غذایی سنتی با نظارت معاونت بهداشتی باید شناسنامه دار و به صورت بسته بندی شده باشد که داشتن پروانه ی بهداشتی وشرایط نگهداری ماده ی غذایی ضروری است.
مکرمی با بیان اینکه غذا یکی از نیازهای اساسی انسان است افزود: مصرف غذاهای ایمن و سالم و بهداشتی در سلامتی جامعه اهمیت فراوانی دارد و در دین اسلام هم بسیار سفارش شده است.
به گفته وی بر روی بسته بندی مواد غذایی وارداتی سالم باید مجوز ورود وزارت بهداشت، تاریخ تولید و انقضاء، سری ساخت ، کشور سازنده و نحوه نگهداری آن نوشته باشد.
مسئول نظارت برمواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به بیماری تب کریمه کنگو از مردم خواست از قصابی های مجاز و مطمئن و با مهر دامپزشکی گوشت خریداری کنند.
وی تصریح کرد: در منزل هم گوشت باید 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری و پس از یک ساعت جوشاندن مصرف شود.
مکرمی از مردم خواست تا از قنادی های مورد اطمینان بستنی تهیه و مصرف کنند و از مصرف بستنی با افزودنی ها یا رنگ غیرمجاز که سرطان زا است خودداری کنند./س