کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشكي ياسوج گفت: مصرف مغزهایی مانند گردو و بادام و روغن زیتون موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL) می‌شود و از طرفي خوردن زیاد و بی‌رویه این مواد باعث بروز چاقی می‌شود.

سمانه عزيزي در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های قلبی _عروقی کنترل چربی خون است که با رعایت نکات تغذیه‌ای میسر می شود.
وي با اشاره به اینکه باید هرگونه چربی گوشت قرمز و پوست مرغ را قبل از پخت غذا جدا کرد، توصیه کرد: از مصرف کره، خامه، سرشیر، سس مایونز، پنیرپیتزا و کله‌پاچه پرهیز کرده و خوردن نان‌های سبوس‌دار مانند سنگگ و جو را در برنامه غذایی خود بگنجاید.
عزیزی اظهار کرد: مصرف مواد حاوی فیبرها مانند حبوبات، سبزیجات خام و پخته و میوه‌جات در پیشگیری از این بیمار‌ي ‌ها نقش مهمی دارند . /س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.