اسهال چرب و مزمن باعث رقیق شدن خون می شود و فرد را مستعد کم خونی می کند.

اعظم دبیریان عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: از جمله اسهال های مزمن و طولانی مدت می توان به اسهال چرب اشاره کرد که با بروز این بیماری جذب ویتامین دی محلول در چربی مختل می شود و فرد به کاهش میزان جذب ویتامین دچار می شود.

وی گفت: این افراد به علت از دست دادن خون و نیز جذب نکردن مواد غذایی مستعد ابتلا به کم خونی می شوند و به علت درد های شکمی از غذا خوردن میل به خوردن غذا ندارند.

دبیریان با اشاره به نارسایی در رشد به علت سوتغذیه پروتئین به عنوان عوارض این بیماری در کودکان در حال رشد تصریح کرد: میزان پروتئین یا اسیدهای آمینه به تدریج در این افراد کاهش یافته و خون رقیق می شود و بیمار به آسیب شکمی دچار می شود.

وی با بیان اینکه بیماری های التهابی روده باعث مختل شدن عملکرد روده می شود گفت: برای پیشگیری از بروز بیماری های التهابی روده افراد باید بعد از اجابت مزاج دستهای خود را با آب و صابون بشویند و پیش از استفاده از میوه و سبزیجات آنها را کاملاً شستشو دهند./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار