عزیزی در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج اظهار کرد : از آنجایی که معمولا در افراد چاق، ریسک بیماری هایی مانند دیابت، پرفشاری خون، اختلال در چربی خون، برخی سرطان ها و امکان داشتن کبد چرب بالا می رود، لازم است مصرف قندهای ساده در آنان به حداقل رسیده، غذاهای حاوی چربی و شکر محدود شود و غذاهای فیبردار مانند غلات سبوس دار، میوه ها و سبزیجات را جایگزین آن ها کنند.
وی گفت: کیک ها، خامه، سس مایونز، کله پاچه، ته دیگ، انواع نوشابه ها، آبمیوه های صنعتی از جمله مواردی هستند که باید از برنامه غذایی افراد چاق حذف شده و با افزایش فعالیت بدنی، مصرف صبحانه و عدم حذف وعده های غذایی، پیروی از یک رزیم غذایی صحیح و عدم توجه به برخی تبلیغات بی اساس در کاهش وزن، به وزن ایده آل دست یافت. /س