![دانههای جادویی برای سلامت و نشاط](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350137_413.jpg)
معاون شرکت پشتیبانی امور دام مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: در راستای افزایش قیمت مرغ و کنترل قیمت شیر از ابتدای امسال تا کنون 2 مرحله نهاده های دام و طیور یارانه ای میان دامداران استان توزیع شد.
برزویی با اشاره به اینکه 9 هزار تن نهاده امسال به استان اختصاص یافت افزود: در مرحه نخست 5 هزار تن جذب و توزیع شد و مرحله دوم هم از مبادی بندر امام(ره) در حال ارسال به مرغداری های استان است.
وی تصریح کرد:سالانه 540 میلیون تخم مرغ در استان جوجه کشی می شود که از این حیث استان قطب صنعت جوجه کشی است.
معاون شرکت پشتیبانی امور دام مازندران با اشاره به اینکه مازندران دارای ظرفیت بالای کارخانه ای جوجه کشی است گفت: با این وجود باز هم نسبت به صدور مجوزهای جدید قدام می شود که موجب غیرفعال شدن بخشهای فعال می شود.
برزویی از اختصاص 14 هزار تن کنجاله سویا، ذرت و جو امسال به استان خبر داد و افزود: از این سهمیه 70 درصد به دامداران و 30 درصد نیز به اتحادیه دامپروری واگذار می شود./س