86 تن گوشت انواع آبزیان در شهرستان جهرم تولید شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران فارس، تن گوشت ماهی گرمابی از استخرهای مزارع و حوضچه سد سلمان فارسی و 20 تن ماهی سردابی یک سال گذشته در جهرم تولید شده است.

کارشناس شیلات جهاد کشاورزی جهرم گفت :  بیش از 520 تن انواع آبزیان دریایی تازه برای مصرف مردم در 10 مرکز فروش آبزیان عرضه می شود .

وی افزود: مردم جهرم در یک سال گذشته بیش از 330 تن ماهی کنسرو  مصرف کرده اند./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.