دکتر عبداله عبدی، کارشناس فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه این روش مبتنی بر روان شناسی روابط انسانی است به
خبرنگار فناوری اطلاعات
باشگاه خبرنگاران گفت: مهندسی اجتماعی یکی از رایجترین و موفقترین روشهای نفوذگری در دنیاست که با استفاده از روشهای غیر فنی یا با ارزش فنی کم مانند دروغ گفتن، جعل هویت، نیرنگ زدن، استفاده از پیام های الکترونیکی فریب دهنده و آلوده به منظور حمله به سیستمهای اطلاعاتی استفاده میشود.
وی افزود: نمونههای عملی و رایج آن میتواند مواردی مانندتماس گرفتن نفوذگر یا کاربر یک شبکه در یک شرکت یا سازمان و جازدن خود به جای یک مدیر یا مسئول بخش کامیپوتر و شبکه در خواست کردن اطلاعات از کاربر که شامل نام کاربری و کلمه عبور است، باشد.
این کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات در بیان نحوه نفوذ با استفاده از مهندسی اجتماعی خاطر نشان ساخت: شخص نفوذگر با ارسال نامه الکترونیکی به اشخاص و فریب آنها جهت اجرای یک برنامه آلوده در تیم مورد نظر اقدام میکند.
وی اضافه کرد: هم چنین با ارائه یک صفحه وب جعلی که ظاهری موجه دارد و در آن در قبال انجام یا ارائه یک سرویس جالب توجه نام کاربری و کلمه عبور پست الکترونیک شخص برای ورود پرسیده میشود.
وی در پایان تاکید کرد: نفوذگران از روشهای مختلفی برای نفوذ یا ایجاد اختلال در سیستمهای کامپیوتری استفاده میکنند، بنابراین کاربران با رعایت برخی از مسائل امنیتی و هشیاری میتوانند امنیت سیستمهای کامپیوتری را به شکل قابل توجهی افزایش دهند./ح