مدیر امور طیور جهادکشاورزی استان اراک در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک گفت: در استان 13 واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت 80 هزار قطعه وجود دارد که در هر دوره امکان پرورش 2 دوره بوقلمون در سال برای آنها وجود دارد که بزرگترین واحد آن در شهرستان کمیجان است.
مجید آذر افزود: یکی از ویژگی های منحصر بفرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت های سفید ، ویتامین آ و نقش مهم تقویت سیستم ایمنی آن است.
استان مرکزی در تولید گوشت بوقلمون رتبه چهارم را در کشور به خود اختصاص دالده است./ب