وی بیان كرد: با اتمام لوله گذاری گاز از ایرانشهر تا مرز پاكستان و از ایرانشهر به زاهدان تا سال 92 كل خطوط اصلی گاز در سیستان و بلوچستان تكمیل می شود و در واقع بخش اصلی گازرسانی انجام می گیرد.
وی اظهار داشت: پس از اتمام خطوط اصلی گازرسانی در كل سیستان و بلوچستان، عملیات خطوط فرعی گازرسانی و درون شهری استان نیز به موازات آن به بهره برداری خواهند رسید.
مدیر شركت گاز سیستان و بلوچستان گفت: عملیات اجرایی خط لوله هفتم سراسری گاز موسوم به خط لوله صلح به طول 907 كیلومتر با قطر لوله 56 و 36 اینچ و اعتبار قریب سه هزار میلیارد تومان از عسلویه به ایرانشهر در سال 1384آغاز شد و در سال 89 مورد بهره برداری قرار گرفت كه اكنون شماری از مردم ایرانشهر از نعمت گاز شهری بهره مندند.
وی افزود: خط لوله صلح گاز از عسلویه به ایرانشهر به عنوان خط هفتم سراسری گاز محسوب می شود كه در دو مرحله با هدف تامین گاز شرق كشور و صدور گاز به كشورهای هند و پاكستان به اجرا در آمده است.
میرزایی اظهار داشت: انتقال خط لوله صلح به پاكستان، نیاز این كشور را به لحاظ صنعتی و مصارف مردمی تامین می كند و خطرات احتمالی از سوی این كشور را به میزان قابل توجهی كاهش می دهد.
وی اضافه كرد: خط لوله صلح از پاكستان به سمت هندوستان و پس از آن تا كشور چین ادامه می یابد و اقتدار ایران را در این عرصه در چشم انداز 1404 ارتقا می دهد.
وی بیان كرد: با اتمام پروژه های در دست اجرا تا افق چشم انداز 1404، میزان مصرف گاز در سیستان و بلوچستان به 30 میلیون متر مكعب در روز خواهد رسید./س