آیا با خاصیت ادویه ها ی مختلف آشنایی دارید ؟

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک؛هندی ها به مصرف غذاهای پرادویه و تند معروف هستند، شما هم قطعا این گونه تصور می کنید که خوردن غذاهای بدون ادویه و چاشنی اصلا امکان پذیر نیست .

اما چاشنی ها علاوه براین که طعم خوشمزه و مطبوعی به غذا می دهند د ربسیاری از موارد خاصیت درمانی و شفادهنده دارند برای مثال پود ر  فلفل به عنوان تسکین دهنده درد مفاصل شناخته شده است . در فلفل ماده ای به نام کا پسایسین وجود دارد که خاصیت ضد التهابی دارد و به کاهش درد و تورم مفاصل کمک می کند .

 دارچین هم چاشنی دیگری است که برای مقابله با دیابت نوع دوم وبیماری قلبی مفید است . حدود نصف قاشق چایخوری دارچین ، قند خون ، کلسترول ومیزان تری گلسیرید را پایین می آورد .

 پودر سیر هم برای سلامت قلب بسیار خاصیت دارد . مصرف سیر حدود 10 در صد از کلسترول و چربی گلیسیرید خون را می کاهد . روغن میخک هم یکی دیگر از چاشنی ها ی پرخاصیت است که برای درمان دندان در د موثر است و خاصیت دهان شویه نیز دارد ، همچنین خاصیت ضد التهابی داشته و به کاهش درد و تورم هم کمک می کند . میخک برای هاضمه و گوارش هم مفید است./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.