به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک؛هندی
ها به مصرف غذاهای پرادویه و تند معروف هستند، شما هم قطعا این گونه تصور
می کنید که خوردن غذاهای بدون ادویه و چاشنی اصلا امکان پذیر نیست .
اما چاشنی ها علاوه براین که طعم خوشمزه و مطبوعی به غذا می دهند د ربسیاری از موارد خاصیت درمانی و شفادهنده دارند برای مثال پود ر فلفل
به عنوان تسکین دهنده درد مفاصل شناخته شده است . در فلفل ماده ای به نام
کا پسایسین وجود دارد که خاصیت ضد التهابی دارد و به کاهش درد و تورم مفاصل
کمک می کند .
دارچین
هم چاشنی دیگری است که برای مقابله با دیابت نوع دوم وبیماری قلبی مفید
است . حدود نصف قاشق چایخوری دارچین ، قند خون ، کلسترول ومیزان تری
گلسیرید را پایین می آورد .
پودر سیر هم برای سلامت قلب بسیار خاصیت دارد . مصرف سیر حدود 10 در صد از کلسترول و چربی گلیسیرید خون را می کاهد .
روغن
میخک هم یکی دیگر از چاشنی ها ی پرخاصیت است که برای درمان دندان در د
موثر است و خاصیت دهان شویه نیز دارد ، همچنین خاصیت ضد التهابی داشته و به
کاهش درد و تورم هم کمک می کند . میخک برای هاضمه و گوارش هم مفید است./س