به گزارش
خبرنگارباشگاه خبرنگاران اراک،
برخی از رفتارهای نادرست غذایی، موجب میشوند که نه تنها مواد غذایی چندان
خاصیتی برای ما نداشته باشند، بلکه موجب بروز برخی اختلالات نیز شوند.
متأسفانه
بسیاری از مردم از انجام غلط برخی از عادتهای غذایی اطلاع کافی ندارند به
همین دلیل اقدام خاصی برای اصلاح این عادات صورت نمیدهند.
یکی
از عادات غذایی به ویژه در مهمانیها آبکش کردن برنج است که اگرچه موجب قد
کشیدن برنج تا حدی میشود اما میتواند خاصیت این ماده را کاهش دهد.
در واقع آبکش کردن برنج موجب کاهش شدید ویتامینها و مواد معدنی با ارزش آن شده و در نتیجه ارزش غذایی برنج را به شدت کاهش میدهد.
ویتامینها
و مواد معدنی تأثیر بسیار خوبی بر روی رشد کودکان دارند که کاهش دریافت
آنها به طور مستقیم و غیر مستقیم میتواند موجب کاهش سرعت رشد کودکان شود.
بهتر است از آبکش کردن برنج تا حد امکان پرهیز شده و در واقع این کار به ویژه در مهمانیها تنها به موارد نیاز و ضرورت محدود شود.
ویتامینها
و مواد معدنی از جمله در برنج، علاوه بر تسریع سرعت رشد در کودکان خطر
بروز برخی از اختلالات و بیماریها از جمله اختلالات گوارشی را در تمام
سنین کاهش میدهد.
*مصرف زیاد نمک موجب بروز آسیبهای جدی و فوری میشود
مصرف
زیاد نمک موجب بروز آسیبهای جدی و فوری میشود، در واقع مصرف زیاد نمک
عوارض بسیار زیادی دارد که افزایش شدید فشار خون و بروز بیماریهای قلبی و
عروقی تنها مواردی از آن است.
در حال حاضر مصرف بیش از اندازه نمک در غذاها و تنقلات به یکی از مهمترین عوامل خطر بیماریهای مزمن در سراسر دنیا تبدیل شده است.
/س