معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور گفت: 465 روستای هدف گردشگری در کشور شناسایی شده است

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران سنندج ، جهانیان افزود: در راستای شناسایی این روستاها سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اقدام به برگزاری همایش های طبیعت گردی و آشنایی با مناطق ناشناخته کشور کرده که برگزاری این گونه همایش ها شاهد توسعه صنعت گردشگری و شناسایی روستاهای هدف گردشگری در نقاط دور افتاده و بکر خواهیم بود.
وی اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان سال جاری روستاهای هدف گردشگری در کشور به یک هزار روستا افزایش خواهند یافت.
معاون گردشگری کشور در ادامه گفت: بیست مسیر برگزاری همایش های طبیعت گردی برای توسعه صنعت توریسم در سال جاری در روستاهای هدف گردشگری انجام خواهد داد./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.