حضور در ارديبهشت تئاتر به منظور ايجاد انگيزه و ارائه هر چه بهتر آثار فاخر در حوزه تئاتر و همچنين تقدير از سوي مسئولان، براي هنرمندان يك دلگرمي است.

علي مريدي زاده، مدير كل فرهنگ و ارشاد استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران در خصوص وضعيت تئاتر هرمزگان به بهانه برگزاري جشن پنجم ارديبهشت تئاتر گفت: تجليل از هنرمندان جشنواره‌ها و پيشكسوتان تئاتر استان هرمزگان مهمترين اتفاقي بود كه در جشن پنجم ارديبهشت تئاتر افتاد.
وي افزود: حضور در ارديبهشت تئاتر براي هنرمندان اين استان و باقي استان‌ها يك دلگرمي است كه از اين طريق بتوانند آثار فاخر خود را ارائه دهند.
مريدي زاده بيان كرد: وقتي مسئولان به گرمي از هنرمندان استان‌ها تقدير و تجليل مي‌كنندبه طور حتم در نتيجه كارشان تاثير مي‌گذارد.
*نگاه ويژه استان بر اجرا‌هاي عمومي است
انوشيروان پيشدار، معاون فرهنگي اداره فرهنگ و ارشاد هرمزگان نيز در خصوص وضعيت كنوني تئاتر هرمزگان گفت: پس از جشن ارديبهشت تئاتر امسال در جشنواره‌هاي متعددي همچون عروسكي و كودك‌و نوجوان حضور خواهيم يافت.
وي افزود: حمايت از اجراهاي عمومي نمايش‌ها در استان نگاه ويژه سال 91 است و همچنين ويژه به بحث آموزش در تئاتر و در كليه شهرستان‌هاي استان مد نظر است.
پيشدار بيان كرد: مبحث آموزش يك موضوع زيربنايي و مهم است كه توجه به آن در سال 91 در راس برنامه‌هاي اداره قرار دارد.
وي ادامه داد: راه‌اندازي شوراي سياست‌گذاري در استان هرمزگان و شكل‌گيري آن براي گروه‌هاي نمايشي نيز اتفاق مهمي است كه به زودي در استان روز خواهد داد./ي2
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار