به گزارش سرويس علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، آرزو دهقاني كارشناس آموزشي مركز مديريت و پيشگيري از حوادث اورژانس كشور ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: در صورت تماس با هر گونه ماده سمي نظير دفع آفات با پوست و چشم، ناحيه آلوده را با مقادير فراوان آب شستشو دهند و به كودكان خود بياموزند هيچ چيزي ننوشند و يا نخورند مگر اين كه با اجازه بزرگسالان باشد.
وي افزود: تهوع، استفراغ، دردهاي شكمي، اسهال، اشك ريزش، آبريزش از بيني، تعريق، افت فشارخون و اختلالات قلبي و عصبي از علائم و نشانه هاي مسموميت با گروه حشره كش ها است.
دهقاني تصريح كرد: براي جلوگيري از مسموميت در كودكان بايد محتواي ظروف شيشه اي را در منزل با برچسب مشخص كرده و به دليل مسموميت مرگبار قرص برنج توصيه مي شود جهت جلوگيري از آفت زدگي برنج از سير و نمك استفاده كنند.
كارشناس آموزشي اورژانس كشور خاطرنشان كرد: اگر والدين مجبور شدند در هنگام استفاده از محصولات شيميايي و پاك كننده به زنگ در ورودي و يا تلفن جواب دهند، هرگز از كودك خود چشم برندارند همچنين زماني كه در منزل نيستند و كودك را به فرد ديگري مي سپارند، كودكان در معرض بيشترين خطر مسموميت قرار دارند.