
به گزارش خبرنگار حاضر درمحل باشگاه خبرنگاران؛در نشست علمي پژوهشي روز هنر انقلاب اسلامي كه در حوزه هنري برگزار شد رحمت اميني رئيس مركز هنرهاي نمايشي حوزه هنري گفت:هنر نمايش علي رغم قدمت ديرينه خود در دنيا تفاوت بسيار عمدهاي با هنرهاي ديگر دارد كه اين تفاوت موجب نگاههاي متفاوت درمورد آن شده است.
وي ادامه داد:انسان مهمترين مفهوم در هنر تئاتر است،يعني مهمترين ابزار و موارد توليد تئاتر همان انسان از لحاظ ذاتي و فيزيكي است.
وي خاطر نشان كرد:مكان و فضاي مورد نياز مهمترين مسئله براي ايجاد هنر تئاتر است و انديشه و تلاشها و مضامين متفاوت در حوزه تئاتر در اين مسئله شكل ميگيرد.
همچنين؛ناصر هاشمزاده،فيلمنامه نويس در مورد مولفههاي سينما در قبل و بعد از انقلاب گفت:سينماي ما در فصل هايي هنوز تن به معيارهاي انقلابي نداده است و از آن معيارها دوري گزيده است.
وي افزود:اگر افرادي هم در اين حوزه تشويق و يا دچار افت شدهاند؛ناشي از نگاههاي سليقهاي مديران بوده است.
هاشم زاده خاطرنشان كرد:شهيد آويني سينماي مستهجن،سرگرمكننده و روشنفكر مآب را برنتابيد و در مقابل اين سينما ايستاد،بنابراين بسيار خوب است علاقمندان به هنر سينما در مسائل مربوط به سينما در آثار آويني تامل و تفكر كنند.
همچنين؛محمد رجبي محقق و پژوهشگر هنر گفت:هنر موجود در انقلاب اسلامي در مقام آينه گرداني،آنچه را كه هست جلوه ميدهد.
وي افزود:هنر انقلاب هنوز راهي طولاني براي نمايش حقيقت دارد ،به همين دليل وقتي حقيقت انقلاب كاملا متجلي نشده،نبايد انتظار انعكاس تصاوير واقعي از هنر انقلاب را داشته باشيم./ه