
به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ مهندس علیمردانی، کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: مصرف مواد غذایی حاوی چربی ها و روغن طبیعی ضرورتی انکار ناپذیر است هر چند که در این میان مصرف کم چربی های حیوانی به ویژه روغن ماهی باید رعایت شود.
وی اضافه کرد: مصرف روغن ماهی جذب ویتامینD در بدن را افزایش می دهد و می تواند در کنار مصرف کم چربی ها و روغن ها منبع سرشار کسب انرژی بدن شوند.
عليمرداني ادامه داد: یک گرم چربی9 کیلو کالری انرژی در بدن تولید می کند که مصرف بی رویه آنها نیز باعث بروز چاقی و افزایش بیماریهای قلبی و عروقی می شود.
وی تصريح كرد: مصرف روغن ماهی مزیت اساسی کسب انرژی بدن را دارد و مهمترین منبع کسب ویتامینD بدن است که باید در برنامه های غذایی مردم گنجانده شود. /ح