به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ايلام؛داوود علیمردانی با بیان این مطلب افزود: چربی ها و روغن ها از مهمترین اجزای غذایی هستند كه در تمام بافت های بدن و سلول ها وجود دارند و این مواد تامین كننده انرژی بدن به شمار می روند.
وی ادامه داد: مصرف مواد غذایی حاوی چربی ها و روغن طبیعی ضرورتی انكار ناپذیر است و به مصرف چربی های حیوانی بویژه روغن ماهی باید در رژیم غذایی توجه شود.
علیمردانی گفت: مصرف روغن ماهی جذب ویتامینD در بدن را افزایش می دهد و می توانند در كنار مصرف كم چربی ها و روغن ها منبع سرشار كسب انرژی بدن شود.
كارشناس مسوول تغذیه مركز بهداشت استان ایلام ادامه داد: یك گرم چربی 9 كیلو كالری انرژی در بدن تولید می كند كه مصرف بی رویه آنها نیز باعث بروز چاقی و افزایش بیماری های قلبی و عروقی می شود.
وی اظهار داشت: مصرف روغن ماهی مزیت اساسی كسب انرژی بدن را دارد و مهمترین منبع كسب ویتامینD بدن است كه باید در برنامه های غذایی مردم گنجانده شود./س