دكتر مسعود كيمياگر متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ايران آجيل هاي شور بيشتر استفاده مي شود به طوري كه گاهي تكه هاي نمك چسبيده را به نخودچي را بارها شاهد بوديم.
وي اظهار داشت: همان طور كه مي دانيم شوري بيش از اندازه باعث افزايش فشار خوب در افراد مي شود.
كيمياگر بيان داشت: براي خريد آجيل بايد به چند نكات توجه داشته باشيم:
*سعي شود از آجيل هايي كه با سركه تفت داده شده استفاده شود.
*آجيل نبايد بوي زمختي بدهد.
*از خريد آجيل هاي كهنه امتناع شود.
*آجيل ها را امتحان كنيد اگر به صورت پودر در دست درآمد مرغوب نيستند اصطلاحاً به اين نوع آجيل ها تارعنكبوتي مي گويند.
*آجيل هاي رنگ شده استفاده نكنيد، براي شناخت آن مي توانيد دستان خود را امتحان كنيد اگر دستتان رنگ گرفت استفاده نكنيد.
*سعي شود از آجيل هاي بسته بندي شده كه تاريخ مصرف دارند استفاده شود و از آجيل هاي فعه اي استفاده نشود./عط
** براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.