بررسي ها نشان مي دهند كه آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی آن می ‌شود.

به گزارش سرويس علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران، ناهید برخورداری كارشناس تغذيه، با بیان این مطلب که برخی افراد تصور می‌ کنند که آبکش کردن برنج، نشاسته ی آن را از بین می‌ برد و به این ترتیب خاصیت چاق کنندگی برنج از بین می ‌رود اظهارداشت: این تصور غلط است چراکه که نشاسته ی برنج در درون دانه‌ های برنج قرار دارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقی می‌ ماند و در دسترس نیست.

وي با اشاره به اینکه آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج می ‌شود گفت: با کته کردن برنج ویتامین B1 موجود در برنج به بدن می رسد./عط

 

** براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار