به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، ناهيد برخورداري کارشناس تغذيه در يزد كاهش تري گليسيريد، كاهش فشار خون و پوسيدگي دندان را از فوايد چاي سبز برشمرد و عنوان داشت: مصرف بيش از حد كافئين كه در چاي سبز و بعضي از عصاره هاي آن وجود دارد در بعضي از افراد باعث علائمي مانند عصبانيت، بي خوابي و بيقراري ميشود.
وي با تأكيد بر اين كه مبتلايان به ميگرن بايد چاي سبز را محتاطانه مصرف کنند، ادامه داد: افرادي كه داراي بيماري فشار چشم هستند نبايد چاي سبز استفاده كنند و افرادي كه ميگرن دارند بايد ميزان مصرف كمي داشته باشند.
اين کارشناس در خصوص طريقه دم كردن چاي سبز گفت: به ازاي هر فنجان آب يك قاشق مرباخوري چاي سبز استفاده مي شود . آب به هيچ عنوان نبايد در حال جوشيدن باشد . چاي سبز را داخل فنجان يا قوري ميريزيم و درب آنرا مي گذاريم به طوري كه روي حرارت نباشد سپس بعد از 5 دقيقه صاف کرده و مصرف مي کنيم. /عط