به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ محمد علي ميبني مدير امور شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان يزد با بيان اين مطلب افزود: با توجه به اينكه دشت اردكان از لحاظ توپو گرافي، منطقه اي با شيبي ملايم است و منابع آبي بالادست مانند چاه ، چشمه و قنات پس از شرب در زمين هاي كشاورزي و استفاده در صنعت و مصارف ديگر در زهكش هاي پايين دست دشت اردكان خارج مي شوند ،نسبت به احداث زهكش هاي آبي براي پرورش ماهي تصميم گيري شد.
اين مقام مسئول با اشاره به اینکه با احداث نمودن كانال هاي خاكي عريض و طويل مي توان زهكش ها را دسته بندي كرد، اظهار داشت: می توان در هر قطعه يكصد متري با مشخص كردن تراكم ماهي نسبت به رها سازي ماهيان اقدام کرد.
مبيني تصريح كرد: با مشخص كردن تراكم ماهي نسبت به رها سازي ماهيان گرمابي خصوصا كپور و تيلاپيا با مقاومت بالا در آب هاي شور که زهكش دارند ريال میتوان این ماهیان را پرورش داد.
وي با اشاره به اینکه در نيمه دوم سال ،میتوان با رهاسازي بچه ماهيان سرد آبي مانند قزل آلاي رنگين كمان به پرورش اينگونه ماهيان اقدام نمود.
مبینی خاطرنشان کرد: با استفاده از چنين روش هايي مي توان در توليد و اشتغالزايي سهم بسزايي ايفا نمود.
براساس این گزارش؛ همزمان با آغاز دهه مبارك فجر انقلاب اسلامي شيلات گيلان با 10 پروژه متنوع شيلاتي شامل بازار ماهي رشت ، بازار ماهي انزلي، مزارع پرورش ماهي سردآبي، زينتي و استخرهاي مجاور چاههاي كشاورزي با اشتغال زايي 150 نفر مستقيم و با اعتباري برابر 50 هزار ميليون ريال به استقبال اين دهه مي رود./ق2