سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی

سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مسمومیت ۴۷ نفر و فوت یک نفر بر اثر مصرف قارچ‌های وحشی و خودرو در طبیعت خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - بابک یکتاپرست درباره وضعیت مسمومیت با قارچ‌های خودرو در طبیعت اظهار کرد: با آغاز فصل بهار و بارش‌های اخیر، رویش قارچ‌های وحشی در طبیعت افزایش یافته است. در این ایام، توجه به خطرات ناشی از مصرف قارچ‌های خودرویی که به‌راحتی می‌توانند با انواع خوراکی اشتباه گرفته شوند، ضروری است. بسیاری از قارچ‌های وحشی حاوی سمومی خطرناک هستند که می‌توانند منجر به مسمومیت‌های شدید و حتی مرگ شوند.

وی افزود: در سال جاری و در بازه زمانی ۱۲ تا ۲۴ فروردین، ۴۸ نفر در اثر مصرف قارچ‌های وحشی دچار مسمومیت شده‌اند. از این تعداد، ۵ نفر بستری و تحت نظر هستند و ۴۲ نفر پس از دریافت خدمات درمانی، ترخیص شده‌اند.

وی بیان کرد: متاسفانه یک نفر فوتی در این مدت زمان داشته‌ایم.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: استان‌های کرمانشاه با ۲۶ مورد، فارس با ۱۸ مورد و لرستان با ۳ نفر، بیشترین میزان مسمومیت با قارچ‌های وحشی را گزارش کرده‌اند.

منبع: تسنیم

برچسب ها: قارچ سمی ، قارچ وحشی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.