سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زعفران ملایر نیازمند برندسازی است

سالانه بیش از ۵۰۰ کیلوگرم زعفران در این شهرستان تولید می‌شود که با توجه به جایگاه نخست ملایر در تولید این محصول، نیازمند برندسازی و بسته‌بندی است.

مدیر جهاد کشاورزی ملایر گفت: تاکنون در برندسازی و بسته‌بندی زعفران ملایر کار خاصی صورت نگرفته و نیازمند جذب سرمایه‌گذار است.

علیرضا زنگنه» با بیان اینکه این شهرستان از نظر سطح زیر کشت و تولید رتبه اول را در استان دارد، گفت: ملایر با ۱۲۵ هکتار سطح زیرکشت زعفران، حدود ۴۰ درصد از کشت این محصول را در استان همدان به خود اختصاص داده است.

او گفت: از این میزان سطح زیرکشت، به طور میانگین چهار کیلوگرم زعفران از هر هکتار برداشت و سالانه حدود ۵۰۰ کیلوگرم زعفران در این شهرستان تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی ملایر اصلاح الگوی کشت را یکی از سیاست‌های جهاد کشاورزی دانست و گفت: اصلاح الگوی کشت بیشتر در راستای حفظ منابع آبی و ذخیره‌سازی آب است و گیاه زعفران یکی از محصولات مهم کشاورزی است که در تناوب کشت استفاده می‌شود.

زنگنه با اشاره به صرفه اقتصادی بالای زعفران و کم آب‌بر بودن این محصول، گفت: در حال حاضر کشاورزان استقبال خوبی برای کشت زعفران دارند و متقاضیان زیادی داریم که منتظر اخذ تسهیلات هستند.

مدیر جهاد کشاورزی ملایر با بیان اینکه در صورت اختصاص تسهیلات، سطح زیر کشت زعفران افزایش خواهد یافت، گفت: جهاد کشاورزی در راستای کشت زعفران حمایت‌هایی را همچون اعطای تسهیلات به بهره‌برداران دارد و امیدواریم این روند تسریع شود.

زنگنه گفت: زعفران ملایر بیشتر به تهران و استان‌های مجاور ارسال و ۳۰ درصد زعفران در داخل شهرستان مصرف می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.