سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تدارک موکب حضرت رقیه(س) برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین

موکب حضرت رقیه(س) اراک در ایام اربعین، هفت هزار پرس غذا در هر وعده تهیه و میان زائران توزیع می‌کند.

موکب حضرت رقیه(س) در ایام اربعین در هر وعده هفت هزار پرس غذا تهیه و بین زائران توزیع می‌کند.

در آستانه اربعین حسینی با کمک خیران بانوان اراکی هم در حال آماده سازی مواد خوراکی و غذایی برای همایش جهانی اربعین هستند.

مسئول هماهنگی موکب حضرت رقیه با بیان اینکه این موکب از سال ۹۶ فعالیت خود را آغاز کرده، گفت: پایه گذاری این موکب از مسجد امام حسین شهر اراک می‌باشد و این مسجد مکانی است که این روز‌ها بانوان در حال تهیه و آماده سازی غذا برای زائران هستند.

اسدی افزود: این موکب با کمک خیران ۱۵ تن سبزی برای پخت غذا و ارسال به نجف اشرف آماده می‌کند. موکب حضرت رقیه در مدت ۱۰ روز در نجف اشرف به زائران خدمت رسانی نموده و روزانه ۲۱ هزار پرس غذا در سه وعده صبحانه، ناهار، شام و میان وعده تهیه و بین زائران توزیع می‌کند.

به گفته اسدی این موکب علاوه بر تهیه سبزی، پیاز و سیب زمینی سرخ شده برای پخت غذا در ایام اربعین تهیه و به نجف اشرف در عراق ارسال می‌کند. 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.