موکب حضرت رقیه(س) در ایام اربعین در هر وعده هفت هزار پرس غذا تهیه و بین زائران توزیع میکند.
در آستانه اربعین حسینی با کمک خیران بانوان اراکی هم در حال آماده سازی مواد خوراکی و غذایی برای همایش جهانی اربعین هستند.
مسئول هماهنگی موکب حضرت رقیه با بیان اینکه این موکب از سال ۹۶ فعالیت خود را آغاز کرده، گفت: پایه گذاری این موکب از مسجد امام حسین شهر اراک میباشد و این مسجد مکانی است که این روزها بانوان در حال تهیه و آماده سازی غذا برای زائران هستند.
اسدی افزود: این موکب با کمک خیران ۱۵ تن سبزی برای پخت غذا و ارسال به نجف اشرف آماده میکند. موکب حضرت رقیه در مدت ۱۰ روز در نجف اشرف به زائران خدمت رسانی نموده و روزانه ۲۱ هزار پرس غذا در سه وعده صبحانه، ناهار، شام و میان وعده تهیه و بین زائران توزیع میکند.
به گفته اسدی این موکب علاوه بر تهیه سبزی، پیاز و سیب زمینی سرخ شده برای پخت غذا در ایام اربعین تهیه و به نجف اشرف در عراق ارسال میکند.