سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایجاد دفاتر تسهیلگری در بافت فرسوده شهر قم

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) گفت: دفاتر تسهیلگری در بافت فرسوده شهر قم در حال ایجاد است.

 علیرضا خاکی با بیان اینکه دفاتر تسهیلگری در بافت فرسوده شهر قم در حال ایجاد است، گفت: برنامه‌های دفاتر تسهیلگری در سطح شهر قم دوره‌های ۵ ساله بازبینی دارد.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) با اشاره به اینکه ساخت بوستان، مدرسه یا درمانگاه به‌تن‌هایی سبب بازآفرینی یک محله نمی‎‌شود افزود: شهر یک موجود زنده است و بدون نقش‌آفرینی مردم و گروه‌های اجتماعی نمی‌توانیم بازآفرینی محلات را به‌خوبی پیش ببریم.

 خاکی ادامه داد: فرسودگی در بافت به علل مختلفی رخ می‌دهد، گاهی خدمات در یک محله کم است که موجب می‌شود انگیزه وجود نداشته باشد و گاهی انگیزه هست، اما آن‌قدر شدت فقر زیاد بوده که منابع مالی برای نوسازی وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) بیان کرد: در کار برای بافت فرسوده و تاریخی باید از نظارت اجتماعی در تأمین امنیت محلات با استفاده از ظرفیت مساجد بهره گرفت و بازارچه‌های محلی را برای تقویت بنیه اقتصادی مردم ایجاد کرد.

خاکی با بیان اینکه برنامه‌های استحکام‌بخشی محلات از امسال و سال آینده آغاز می‌شود، گفت: اگر می‌گوئیم شهر موجودی زنده است، این زنده‌بودن را از اهالی می‌گیرد و اگر اهالی حس زنده‌بودن به محله خود را پیدا کنند آن محله خود به خود زنده می‌شود و حتی اگر در ظاهر از امکانات زیادی بهره‌مند نباشد.

به گفته مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س)، هرچه محلات بومی‌تر و دست‌نخورده‌تر باشد بازآفرینی راحت‌تر انجام می‌شود و مساله‌یابی سریع‌تر پیش می‌رود و هرچه محلات مهاجرپذیرتر شوند کمتر این اتفاق می‌افتد.

خاکی تصریح کرد: تسهیلگری باید در باور مدیریت شهری ثبت شود و تجربه‌های ناموفق نباید مانع از دیدگاه مثبت به این حرکت باشد.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.