محمدعلی اکبری، مدیر جهاد کشاورزی صومعهسرا گفت: ۸۵ خانوار در ۱۲ روستای این شهرستان کشت نیشکر به مساحت ۲۶ هکتار را آغاز کردند.
او با اشاره به استقبال مردم از فرآوردههای نیشکر که محصولاتی ارگانیک است، افزود: سطح زیر کشت گیاه نیشکر امسال ۲۰ درصد افزایش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی صومعهسرا با بیان اینکه کشت نیشکر اردیبهشت هر سال آغاز و آذر ماه برداشت میشود.، تصریح کرد: امسال برای نخستین بار طرح کشت تلفیقی صنوبر و نیشکر در بیش از ۵ هکتار از زمینهای کشاورزی صومعه سرا اجرا شده است.
به گفته اکبری، برای تجهیز کارگاههای نیشکرپزی، ۱۵ نیشکرکار برای دریافت ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات از اعتبارات بنیاد برکت به بانکهای عامل معرفی شده اند.
او همچنین گفت: سال گذشته، نیشکرکاران صومعهسرایی، ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تولید و به بازار مصرف عرضه کردند.
شهرستان صومعه سرا در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.